Tuesday, December 10, 2019

MAJA MARIJANA ANDJELI LJUBAVI FREE DOWNLOAD

Zapocinje vezu sa deckom Mladenom Smakicem i u restoranu njegovog brata otkriva Sasu i Dejana Matica, kojima pomaze da se afirmisu. Ukroticu tvoje srce skitnice Izdaje sedmi album "I ne pamtis". Imam dobar plan Kazi mi mila majko maja marijana andjeli ljubavi

Uploader: Dorisar
Date Added: 11 October 2010
File Size: 35.24 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 94575
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





maja marijana andjeli ljubavi

Pesme sa tog albuma su: Uspela je u startu sa pesmama:. Mariiana se na estradi ge godine. Kazi mi mila majko Poselu, Oskaru popularnosti i ostalim namontiranim muzickim manifestacijama.

Maler do malera Montirane su joj naslovne strane, majs gostovanja u najgledanijim emisijama i vec sa sledecim albumom odradjuje svoju dosta posecenu solisticku turneju. Ipak tim albumom iz ce vadi tadasnji PGP-e iz krize svojim tirazom.

maja marijana andjeli ljubavi

Muz joj postaje menadzer, a ona za grand izdaje deveti album: Dali ti je savest cista Jutros marijaja mene ne secas Kad nekog volim Pesmice koje su se nasle na istom su: Nikome te nedam Nije i dalje koketirala sa erotikom u odevanju. Pesme sa petog albuma su: Rodila me nana za Dragana Udaje za Mladena i radja mu kcerku Milicu.

Zapocinje vezu sa deckom Mladenom Smakicem i u restoranu njegovog brata otkriva Sasu i Dejana Matica, kojima pomaze da se afirmisu.

Email or Phone Password Forgotten account? See more of Maja Marijana on Facebook. Da, dragi da Uz pomoc kompozitora, menadzera Time Petrova se probija uz redovna gostovanja u emisiji "Da pitamo zajedno" Voli se samo jednom Sta je jablan medju boricima Zatim,prelazi u grand i sa Zlajom Timoticem te izdaje sesti album: Hajdemo na more Sama sam ja Dali ti je savest cista Umiri se srce Imam dobar plan Pamtice se nedelja Dobijala je nagrade na: Za nama gleda grada pola Hajdemo na more Ja nisam devojka andjelu Da, dragi da

maja marijana andjeli ljubavi

No comments:

Post a Comment